Schoonenberg Fleet Services

Uw wagenpark onder controle

 

Bel ons : 06 53 491 505

In de praktijk

 

Director Human Resources at American Express

What seems to be a "simple" assignment turned out to be a challenging journey in our lease landscape.

Robert Jan is an expert in his area and has proven leadership because of the succesfull analyses and report he has presented us.

Due to his work we are able to save 15% on our lease budget and beside that he has created and added a clear and objective view on our lease policy.Thank you!

 

 

Director WPR, EMEA, NetApp

Sinds het begin van de jaren 90 heb ik in verschillende rollen en bedrijven samen gewerkt met Robert Jan.

Op gebied van autoleasing is Robert Jan een profesional pur sang, met een goed oog voor het klantbelang, detail en service gerichtheid.

Goede communicatie skills, integriteit en de wil om goede resultaten te bereiken zijn kenmerkende eigenschappen.

Ik heb de samenwerking altijd als zeer plezierig ervaren !

 

 

Managing Director at P&B Communicatie

Over the years I have come to know Robert Jan as a trustworthy, sympathetic, but above all competent advisor. He knows his trade, is modest but professional and from what I have seen he is always thorough and creative. Willing to walk the extra mile for his clients.

Robert Jan is one of the very few people I was glad to write a recommendation for.

 

 

Co-Founder at NWLRN

Robert Jan is een van de mensen die echt begrijpt hoe wagenparkbeheer in elkaar zit. Hij begrijpt de berijder, doorziet de leverancier, kent de (financiele) valkuilen, en is klantgericht. Orde en overzicht zijn cruciaal, doorspekt met vakmanschap. Werken met Robert Jan is gezellig, en hij weet heel goed jongere collega's te coachen. Ik heb diverse lastige klussen met Robert Jan moeten volbrengen, en ik was steeds blij dat hij in mijn team zat. Niet in het minst omdat hij voor mij ook een leermeester is geweest.

 

 

HR manager at Telrol BV The Labelmakers

Robert Jan is zeer klantgericht en weet op basis van zijn expertise en commerciele inslag het maximale resultaat te behalen voor zijn klanten. Robert Jan is zeer resultaatgericht en heeft een plezierige manier van communiceren. Cijfermatig is Robert Jan zeer sterk en goed in staat om consequenties van te maken keuzes op korte- en lange termijn cijfermatig te onderbouwen en toe te lichten. Robert Jan is analytisch en een zeer prettige persoon om mee te werken.

 

Schoonenberg Fleet Services

Nachtegaalweg 18

3762 TK Soest

KvK 55738702

 

 

telefoon: 06 53 491 505

Copyright Schoonenberg Fleet Services 2012 © All rights reserved

Site created by Brenda's Bedrijf